Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema tragova kaznenog djela

Uz obalu Dunava u Vukovaru pronađeno tijelo muškarca. Utvrđuje se identitet

Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
08.01.2022.
u 13:52

Tijelo je prevezeno u NMB Vukovar gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti.

Danas, 8.siječnja u 9,30 sati zaprimljena je dojava građanina da je u vodi uz obalu rijeke Dunav u Ribarskoj ulici u Vukovaru uočio mrtvo tijelo. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici i mrtvozornik koji je konstatirao smrt.

Na mjestu događaja policijski službenici proveli su očevid. Utvrđeno je da se radi o tijelu muške osobe te da za sad nema tragova koji upućuju na kazneno djelo. Slijedi utvrđivanje identiteta muške osobe i svih okolnosti ovog događaja.

Tijelo je prevezeno u NMB Vukovar gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti.

Neslužbeno doznajemo da se radi o 40-godišnjaku sa područja Vukovara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije