Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj prijevare

Uz lažnu prometnu nesreću pokušao naplatiti osiguranje

krada auta
Arhiva VL
19.10.2010.
u 10:41

Nakon lažirane prometne nesreće, slovenski državljanin je od osiguravajućeg društva pokušao ishoditi materijalnu naknadu.

Tijekom kolovoza slovenski državljanin, 38-godišnji J. P., u cilju naplate naknade od Croatia osiguranja za svoj automobil Audi A3, uz prethodni dogovor i obećanu novčanu nagradu, angažirao je 45-godšnjeg M. D. iz Zaboka da zajedno lažiraju prometnu nesreću s materijalnom štetom na dionici državne ceste Pula - Vodnjan, kod skretanja za Fažanu/Galižanu, u čemu je kao vozačica u slovenskom automobilu sudjelovala i slovenska državljanka, 35-godišnja I. H.

Nakon lažirane prometne nesreće, slovenski državljanin je od osiguravajućeg društva pokušao ishoditi materijalnu naknadu i korist koja mu ne pripada budući da je provedenim vještačenjem sudskog vještaka utvrđeno da određene deformacije na vozilu nisu nastale u toj prometnoj nesreći, nego na nekom drugom mjestu i u drugo vrijeme. Protiv dvoje slovenskih državljana, kao i protiv M. D, slijedi podnošenje kaznene prijave redovnim putem zbog zlouporabe osiguranja.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:34 19.10.2010.

Ovakve stvari su se nekad davno radile k\'o od šale. Danas je to gotovo pa neizvedivo.

OB
-obrisani-
13:03 19.10.2010.

POTPUNO BESPLATNI ONLINE DOMAĆI I EX-YU FILMOVI ZA GLEDANJE NA INTERNETU - http://filmovi.halobing.net VAŠE INTERNET KINO - Najnoviji i oni malo stariji filmovi i serije s podrućja Ex-YU - http://filmovi.halobing.net Pogledajte antalogojske serije Kuda idu divlje svinje, Naše malo mistosto itd, itd. POTPUNO BESPLATNO - http://filmovi.halobing.net

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije