Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Praksa vukovarske tvrtke
Povratak na članak

Uz cigarete naplaćuju i uslugu prodaje

Nije to nikakva prijevara, krađa, već opstanak mene, moje obitelji i naših 40 radnika. Propadamo – kaže Zlatko Stipić, vlasnik tvrtke.

Komentari 5

DU
Deleted user
10:19 23.07.2016.

Ako ugostitelji vodu naplacuju 25kn onda ne vidim ovdje proble.....neka naplati,ja sam buudala koja pusi onda nek i platim.

VL
BR
Brankko
10:10 23.07.2016.

Kupcu se to može dopadati ili ne -- ali sjetimo se i drugih slučajeva. Primjerice, nije isto poštarina za slanje novca preko pošte (Fine, banke...). Možemo govoriti o nesrazmjerima. U crno vrijeme socijalizma, za slanje novca sa svojega deviznoga računa u inozemstvo nije se u banci plaćalo ništa; sada i za mali iznos plaća se u jednoj banci 90 kuna (npr., šaljem prodavaču za kojega nema mogućnosti plaćanja karticama 200 kuna, za četiri knjige, i za to banka naplati 90). Ali -- plaćanje za sastavljanje i slanje opomene (banke, odvjetnički uredi koji rade za treće...)? Pogledajte samo razne račune koje plaćate -- i vidjet ćete svašta.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:37 23.07.2016.

pa ako naručiš pizu ili neko drugo jelo i zaračunaju ti ambalažu po meni je to isto ...ovaj barem to pošteno stavi na račun i plati porez dok za naručenu pizu uglavnom ne dobiješ račun...

VL
GM
Gusta magla
10:25 23.07.2016.

Jedino je pravo pitanje dal je na vidljivom mjestu i na svim svijetskim jezicima napisano upozorenje na dodatnu marzu da bi gradani i turisti bili obavjesteni i prije nego li im stigne racun.Ja osobno nikad tu nebi kupio nista.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.