Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milanović u sisku

Uveli smo red u državu, Hrvati se neće sramiti svog vodstva

Milanović Merzel
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
12.12.2013.
u 21:12

Premijer Zoran Milanović u Sisku na izbornoj konvenciji Županijskog SDP-a govorio o aktualnostim, pa je spomenuo i kako "brzina rada ove Vlade na pola puta ne zadovoljava, ali put nije promašen", te kako je "usvajanje nacrta Zakona o životnom partnerstvu u Saboru, kako je rekao, bilo je izborno obećanje"

-Sisačko-moslavačka županija, koja je uvijek bila zapostavljena i u drugom planu, bila je najuspješnija za SDP u proteklim lokalnim izborima, konstatirao je predsjednik SDP-a i premijer Zoran Milanović na osmoj izbornoj konvenciji Županijske organizacije SDP-a u Sisku.

On se ovrnuo i na na dosadašnji dio mandata SDP-ove Vlade, rekavši kako će njenu uspješnost ocijeniti birači.
- Brzina na ovih pola puta, koji smo sami izabrali, ne zadovoljava, ali put nije promašen i izgubljen. Uveli smo reda u državu koja je sada uređenija nego prije dvije godine, pa se Hrvati svog vodstva neće sramiti. Za malu državu, kao što je naša, nema drugog izbora i to je jedini ispravni put -  rekao je Milanović.

Usvajanje nacrta Zakona o životnom partnerstvu u Saboru, kako je rekao, bilo je izborno obećanje. Na taj način vladajući žele da ljudima ne ograničavaju pravo na sreću. Optimistički je najavio kako su već slijedeće godine očekuju gospodarski i drugi pomaci. Inače, konvencija je protekla u punoj potpori stranačkih kolega i devet koalicijskih stranaka predsjednici Županijske organizacije SDP-a i županici Marini Lovrić Merzel.
 

Komentara 150

Avatar EVERYBODY GET UP
EVERYBODY GET UP
21:27 12.12.2013.

gospon samoprozvani nobelovac...a gdjhe su dokazi tim tvrdnjama izraženi matematičkim znamenkama? sredili ste novih 50.000-100.000 novo nezaposlenih do sada?

Avatar EVERYBODY GET UP
EVERYBODY GET UP
21:26 12.12.2013.

samoocjenjujući sampoprozvani nobelovac i mesija majko mila...dosta ugnjetavanja imbecila po zdravoj pameti ! a vidi ovu što je poždrala pol države i sredila zube, sise i usnice na račun gladnih...pa sad jednu selfie fotku da ima ! a koliko jeliko je pošten intelektualni falsifikator...vidi se po tome koga ima oko sebe...falsifikatoricu....ali to je za lažne intelektualce totalno nebitno...oni su elita?

Avatar EVERYBODY GET UP
EVERYBODY GET UP
21:24 12.12.2013.

hahahhahahahha ovaj je medicinski fenomen...rođen bez mozga, a misli da je adonis !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije