Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novosti
Povratak na članak

Od sutra promjene Pravilnika o porezu na dohodak, evo što se sve mijenja

Pravilnikom se uvodi i pet novih neoporezivih primitaka, među kojima su i troškovi prehrane radnika

Komentari 8

MA
magdalenakristo
09:41 31.08.2019.

Bravo Maricu, mnogim radnicima ce ovo značiti

VL
JK
ja-kan
09:44 31.08.2019.

Ovo je jako loše za mirovinski i zdravstveni sustav, ali koga briga u HDZ-u za umirovljenike ili bolesnike.

VL
ŹI
ŹIVAC
09:53 31.08.2019.

Opet muljanje koje pogoduje poslodavcima! Kada oni plaćaju vrtić,kada oni plaćaju prijevoz,kada oni plaća odmor....onda je to oslobođeno poreza, a kada ja kao fizička osoba plaćam onda to nije oslobođeno poreza već mi je plaća silno opterećena svim porezom, pa i direktnim porezom na plaću, a da nemam nikakve mogućnosti prikaza svojih troškova i za djecu i za obrazovanje...već mi je porez udaren na sve kao da se radi o dohotku nakon odbijenih troškova! Zašto se to poslodavcima priznaje a fizičkim osobama ne?

VL
ŹI
ŹIVAC
12:32 31.08.2019.

larala...potpuno si u pravu! 150%! Ako je skupo poslodavcima onda je skupo i građanima! Kakva je logika poslodavce osloboditi porez koje inače građani moraju plaćati? Koja je to logika? A za posvećenje plaća nema novaca! Ovo je dokaz da poslodavci muljaju i da je vlast nemoćna jer ne zna kako bi ih natjerali da radnike više plate! Ja druge logike ne vidim! Ako je netko vidi molim da mi objasni!

VL
ŹI
ŹIVAC
12:11 31.08.2019.

Povećajte mi (nam) plaće pa ću se ja brinuti i za vrtić i za djecu i za prijevoz..kao što radim i sada! Sve ostalo je muljaža!

VL
LA
larala
09:21 31.08.2019.

ovo je samo još jedna u nizu mogunost da si poslodavci peru lovu koja će se sad voditi kao da ju je primio radnik,tko se od radnika požali ili što kaže slijedi otkaz.

VL
Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
09:13 31.08.2019.

Ahhh !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.