Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nada Murganić
Povratak na članak

Ministrica o ubojstvu dječaka u Puli: 'Utvrđeni su veliki propusti'

Murganić je rekla da je ubojstvo uznemirilo javnost i poručila da se smire strasti i negativni komentari na društvenim mrežama

Komentari 10

Avatar Vuglec
Vuglec
14:53 30.05.2017.

A što je sa Centrom za socijalnu skrb Pula pa to je leglo nerada, neznanja i korupcije, hoćemo imena odgovornih i njihovo sankcioniranje.

VL
DU
Deleted user
15:11 30.05.2017.

Veliki propusti u centru, nitko odgovoran, veliki propusti u Agrokoru, nitko odgovoran, malo prodavanja magle po novinama i nakon toga sve po starom do novog tupog iščuđavanja kako se to moglo dogoditi...

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
15:15 30.05.2017.

Socijalne službe.. Uzimaju djecu od obitelji tamo di ne trebaju, a ne uzimaju di trebaju.

VL
OB
ObrenM
15:31 30.05.2017.

Gdje je ministricin komentar da ljigava birokracija neda tijelo djecacica za sahranu baki i stricu, vec trazi potpis monstruozne"majke"?Neka se vidi da smo pravna drzava.

VL
AR
arinnock
16:24 30.05.2017.

ja bih smirio strasti ali ne mogu….. • u ovom, kao i u drugim sllicnim slucajevima, nakon „opseznih izvida“ utvrdjeno da je propusta bilo ….ali…nikome nista…. • nikome nista iz razloga jer taj ili ta koji je pogrijesio je naa to mjesto dosao rodbinskim, prijateljskim, prijateljsko-stranackim i kakvim god vec vezama a najmanje po strucnosti ….i nikome nista…. • taj ili ta ne radi svoj posao kako treba, da li iz ne znanja, da li zbog lijenosti, da li zbog bogtepitajcegasvene…..i nikome nista… • taj ili ta zna da ako i pogrijesi nece se dogoditi nista, jer prorade rodbinske, prijateljske, prijateljsko-stranacke veze, da se eto zastiti od napada „komunjara“ , „udbasko-cetnickog smeca“ , „kvazi domoljuba“ ili kogagodvec….jer eto, oni rade harangu protiv svih nas …nedodirljivih….i nikome nista… pa sada ti smiri strasti…???...kako…???...zasto…???...zbog cega…???...ima li odgovora na ta jednostavna pitanja….???

VL
BE
Bebonjica7
16:25 30.05.2017.

A što je sa odgovornošću svodnika i dilera? Nakaza i psihotična maloljetnica su se prostituirale i drogirale i o tome imaju već više svjedoka a i javna tajna u gradu Puli. Zašto nitko ne odgovara za pedofiliju? Maloljetnica se seksali u parku sa nekim Mile.... Kako već. Zašto nitko za to ne odgovara? A policija? Znali su gdje je maloljetnica a za njom kao fol raspisuju tjeralicu ?! Bljak sve! Korumpirano !

VL
DI
Dingač
17:10 30.05.2017.

zmiju koja je ubila svoje trogodišnje dijete treba na električnu stolicu staviti odmah nakon nalaza a i njene pomagače doživotno u ludnici da naši psihijatri isptražuju i eksperimentiraju na njima. socijalne radnike za koje se dokaže krivnja kazniti i momentalno im zabraniti bilo kakav rad s maloljetnicima. ovo je horor i nije dobro da se prešućuje da iza skoro svakog zločina bude neki albanac ili musliman.

VL
ME
medved12
16:02 30.05.2017.

sad si pametna sve u predizbornu kampanju

VL
IJ
Ijahvoos
18:20 30.05.2017.

a trebalo bi se pozabavii i psihom socijalnih radnika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.