Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulična trka

Utrkivao se s motociklistom pa usmrtio majku i troje djece

audi
YouTube Screenshot
19.07.2013.
u 08:55

Protiv vozača još nisu podignute optužbe, a policija javlja kako se čekaju rezultati testiranja na alkohol i drogu.

Samara Banks (27) i njezina tri sina poginula su sinoć u Philadelphiji kad je na njih naletio automobil marke Audi dok su prelazili cestu, javlja philly.com.

Najstariji petogodišnji sin jedini je preživio nesreću te se očekuje da će se unatoč zadobivenim ozljedama oporaviti.

Protiv vozača još nisu podignute optužbe, a policija javlja kako se čekaju rezultati testiranja na alkohol i drogu. Prema izjavama policajaca, 22-godišnjak nije djelovao pijano. Istražuju se navodi očevidaca koji tvrde kako se vozač u trenutku nesreće utrkivao s motoristom.

Samara i njezin sin star 23 mjeseca, Saa’sean Williams, preminuli su na licu mjesta dok su Saa'mir (9 mjeseci) i Saa'deem (4) proglašeni mrtvima u bolnici.

>>  'Crno jutro': Dvoje poginulih na prometnicama na obali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije