Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umorna kancelarka
Povratak na članak

Utrka za nasljednika Angele Merkel

Petero kandidata iskočilo je u prvi plan kao oni koji bi mogli preuzeti CDU i njemačku vladu. Neuspjeh politike otvorenih vrata, kao i propali pregovori o Jamajka-koaliciji glavni su razlog što sve više Nijemaca traži alternativu za aktualnu kancelarku

Komentari 5

KA
KaraMarko
14:43 30.12.2017.

Uletece joj brat muhamed i resena stvar...

VL
DH
dalibor.hren
20:59 30.12.2017.

Pozvala je sve izbjeglice u Njemačku, jer za sve ima mjesta, a sad se gi.ca umorila!?

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
14:22 30.12.2017.

svabe su izgubljene jer su morali puno stvari progutati nabrzinu sto im je ta baba skuhala.polako se narod budi i mislim da će njemci ući u svoje ležište i krenuti pravim smjerom

VL
SS
sokac sa drave
15:41 31.12.2017.

Kazu pozvala ih je preko jedan milijun relativno mladih sposobnih za razmnozavanje,kaze to Njemacka moze lako sprovesti.Trenutno se radi na tome da se moraju spojiti familije sto u jasnom textu znaci da ce svaki dovuci svoju zenu sedmero djece svoje i troje od brata te djeda i baku da se u Njemackoj mogu besplatno lijeciti.Brat bratu to nije milijun muslickih izbjeglica nego desetak m ilijuna ili cak vise.Merklica ustvari zasluzuje strasnu kaznu i jos zeli nas sve druge da moramo primiti isto puno izbjeglica.Bojim se da oni znaju za nase prostore sa gotovom infrastrukturom koji mogu primiti milijun izbjeglica.To mislim na prostore sto su ostali prazni poslije domovinskog rata.

VL
OK
Omladinac koji to nije
09:15 31.12.2017.

Trebala bi otici da bi mi znali jesmo li u pravu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.