Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako do potvrda o povredi GDPR-a?

Utjerivači dugova potvrde daju tek nakon prepiske s AZOP-om

04.11.2023.
u 06:57

AZOP: Ispitanik ima pravo od EOS-a dobiti potvrdu u roku od 30 dana. Ako je ne dostave, može nama podnijeti zahtjev za utvrđivanje povrede prava

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stellare
08:38 04.11.2023.

Ovi bi nacisti, gestapovci, u Rusiji dobili metak u celinku, prosuo bi im Putin mozak i bacio psima. Kako kod njih nema ovih nacista, jeste se zapitali? Zato sto su oni suverena i uredna pravna drzava, sa svim ljudskim i radnickim pravima svojih gradjana, gdje je gradjanin zasticen kao bijeli medvjed, srednja klasa, obitelji sa djecom i ona sensibilna feta drustva. Tamo bi te upucali kao psa da zlostvaljas sirotinju, sami gradjani bi ti dosli glave, a kamoli Putin. Zato sto su oni duhovno i moralno uzviseni i ne daju ZLU da im se koti po zemlji i truje duh i dusu njihovoga gospodskoga naroda. A Hrvatska je feudo/nazi/fasisticka tvorevina sa robljem u logorima, kao i citava zlocinacka tvorevina od EU- ropske ludnice u konclogorima, gdje se velicaju nacisti, genocidasi sto kolju malu djecu, na sva zvona, i to podmece nasemu narodu. Sto mislite da vas ovi ne bi klali, tako kao i oni u Tel Avivu na vlasti? Pa ako nesto podrzajes to bi i sam radio. Ovi zlotvori ''utjerivaci dugova'' su isto nacisti, to je ilegalno po Karti UN-a i Univerzalnoj Deklaraciji o ljudskim pravima, zato je svijet ratovao u dva svjetska rata da ljudi ne zive vise u ROPSTVU, zato im je izbio rat ponovo u Europi, zato sto su to nacisti sto su se vratili na mjesto zlocina.

Avatar zoster1
zoster1
07:06 04.11.2023.

E, sada...da su ti inkriminirani ovršenici imalo pametni tužbama bi im zabili čavle na lijes....

NI
nikola1975
09:53 22.12.2023.

Za početak rješenje AZOPa nije pravomoćno. Drugo da bi uspjeli s tužbom za štetu treba dokazati nastanak štete zbog "curenja" podataka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije