Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zračnim oružjem

Kazneno prijavljen nakon što je ustrijelio sestrinu mačku

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
15.01.2014.
u 10:35

Muškarac (57) iz Vrpolja životinju je ubio u svom vrtu

Protiv  57-godišnjaka iz Vrpolja policija je podnijela kaznenu prijavu za ubijanje ili mučenje životinja nakon što je u svom vrtu zračnim oružjem usmrtio mačku svoje 58-godišnje sestre. Potom su se osumnjičeni i njegova sestra i verbalno sukobili.

– Osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv njega i njegove sestre bit će podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji – istaknuli su iz šibenske policije.

>>Lovac u protuzakonitom lovu ustrijelio 51-godišnjaka

Komentara 7

CH
chemica
11:42 15.01.2014.

Psihopatu koji je mojoj majci uništio živicu sud je oslobodio jer nije moguće dvostruko suđenje za isto djelo, na prekršajnom i kaznenom sudu. To je bilo pred tri godine. Tko je ovdje lud da se i opet ponavljaju iste "pogreške"? Pravosuđe nam je uistinu na "svemirskoj" razini. Ljudi, palicu za bejzbol u ruke pa bolesnika po plećima. Bojim se da je to jedini način u ovakvoj Hrvatskoj. "Pravnoj" državi.

EV
evropljanin
10:53 15.01.2014.

koliko psihopata snosi ova ljepa mala zemlja?

Avatar dražen
dražen
11:27 15.01.2014.

složna braća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije