Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Ustavni sud ukinuo kriterij starosti vozila za taksiste i iznajmljivače vozila

Zakonodavac je ovlastio ministra Olega Butkovića da odluči treba li uvoditi ograničenja starosti vozila i s kojim brojem godina, a Pravilnik je izrađen prema preporukama struke, studije koju je sačinio Fakultet prometnih znanosti isključivo za taksi-prijevoznike.

Komentari 4

TO
tomislav10
09:50 25.11.2021.

Logična odluka ustavnog suda. Ne možeš dopustiti da krame od autobusa prometuju cestama prevozeći po 50 putnika, a taxi vozila koja voze uglavnom po gradu i manjim brzinama ograničavati starošću.

VL
20
2017
20:25 24.11.2021.

Ja sam taksista i mislim da treba naći neku zlatnu sredinu...Starost vozila cca 8- 10 godina , ali stroga kontrola ispravnosti . Kočnice , gume , svjetla i eko test moraju biti u odličnom stanju .

VL
AL
ALupen
17:37 21.11.2021.

I kaj sad? Do koliko godina će sad biti ograničena starost?

VL
OG
Oglasivac277
22:55 20.11.2021.

iNije Butkovic jedini hdz-politicar koji je odgovoran za propast, bankrot ili egzodus hrvata iz zemlje, nego je odgovorna korumpirana i nesposobna vlast u kontinuitetu od neovisnosti do danas, neuređena i nefunkcionalna država uhljeba i prodanih duša, neznalica i lijenčina,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.