Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbili Bandića
Povratak na članak

Ustavni sud: Akademske titule ne smiju na izborne liste

Nezadovoljni Bandić požalio se Ustavnom sudu, a njegova je stranka u žalbi iznijela svoje mišljenje o pravilima kandidiranja. Ustavni sud ih je, međutim, odbio i dao za pravo DIP-u

Komentari 4

AK
ante kolorante
11:03 18.04.2019.

a osudeni kriminalac... netreba titule ?

VL
ŽO
žoržet
23:34 17.04.2019.

hm, hm... znači li možda ta od ustavnog suda osujećena gradonačelnikova namjera da je već, kao pravi 'vidoviti milan', vidio uz svoje vlastito ime i doktorsku titulicu (makar i počasnu) na nekim drugim skorašnjim izborima??? jer, 'oće to tako progresivno 'napredovati' s likovima koji 'odlijepe' do te mjere da o sebi govore u trećem licu množine, a upravo to bandić, pored toga što sam sebe smatra 'ocem i majkom' mnogih starih i važnih zagrebačkih objekata i kultnih mjesta, već dulje upražnjava. i nikom ništa, još je gdje jest:)

VL
AR
Arger
01:52 18.04.2019.

Znaci nesmijemo znati dali je na listi glupan ili doktor....samo ime nista mi neznaci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.