Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zoran milanović:

"Ustav nije cijena benzina da se mijenja svaki ponedjeljak"

zoran milanović
Marko Prpić/PIXSELL
Autori: lk, IČ/VLM
21.04.2011.
u 18:50

Ovo je neozbiljan prijedlog, komentirao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović Vladin prijedlog da prava branitelja postanu ustavna kategorija.

– Jamčimo svim braniteljima pošten i afirmativan odnos. Ustav nije cijena benzina da se mijenja svaki ponedjeljak. Šta ćemo s nezaposlenima, ribarima, poljoprivrednicima, onima koji rade, a ne primaju plaću. Hoće li to sve biti ustavni zakoni? Ovo je neozbiljan prijedlog – kratko je komentirao predsjednik SDP-a Zoran Milanović Vladin prijedlog da prava branitelja postanu ustavna kategorija.

Podsjetimo, Vlada je na današnjoj sjednici predložila nacrt ustavnog zakona o izmjenama i dopunama Ustava RH kojim bi prava branitelja postala ustavna kategorija.

– Na taj način želimo zaštititi posebnu skupinu, a to branitelji i članovi njihovih obitelji jesu, jer bez mudrosti i odlučnosti branitelja ne bismo imali slobodnu zemlju – rekla je premijerka Jadranka Kosor. Pozvala je da se toga pridržavaju i lokalne jedinice, s obzirom na to da se neki nisu pridržavali prava vezanih za djecu branitelja.

>>Vlada predložila da braniteljska prava postanu ustavna kategorija

Komentara 177

BE
beravi
22:05 21.04.2011.

zar nije hdz već dovoljno pomogao braniteljima? pogotovo onima u haagu

MA
marko53
21:20 21.04.2011.

lojtra- hebo te HDZ a ti njih. Svi ste vi ista bagra lijena.Socijala, mirovine, povlastice, potpore itd. Kad će te početi raditi?

AM
amato
21:10 21.04.2011.

Marko53 Gljup si ko racku jer ne vidiš ironiju u mom tekstu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije