Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SUKOBI OKO PROŠLOSTI

Ustaše, partizani, saveznici, četnici i danas 'pucaju' po zidovima Zadra

27.01.2024.
u 22:55

Zadar je teško stradao u savezničkom bombardiranju u Drugom svjetskom ratu, a o tom vremenu govori i “rat” oko antifašističkih spomenika preko kojih neki izražavaju vlastita shvaćanja povijesti

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Wally Gator
Wally Gator
07:25 28.01.2024.

Uz preveliki dio naroda, koji uporno glasa za u biti jedne te iste ekipe, bez obzira koliko ga one varale i krale, i potom je nakon svakih izbora miran i krotak kao beba u kolijevci dok spava,, mi budućnosti nn e m a m o. Uz preveliki dio naroda kojima je budimo iskreni, dominantna crta egoizam, odnosno briga samo za sebe, mi budućnosti n e m a m o. Netko će reći da nije tako. A što se događa kad netko štrajka zbog premalih plaća, neisplaćenih plača,,,?? Jel im se tko sa strane ikad pridruži ili većina rezonira; "mene se to ne tiće - tko je meni ikad pomagao",, "što bi oni htjeli . pa moja je plaća manja a više od njih radim",,,,,,,, Sloga??? Složni smo jedino u tome da se u nićem ne slažemo. Uz to svatko tko može, iz ovakve situlacije bježi van. Dakle, takvi kakvi smo, a jesmo takvi - sviđalo se to mnogima ili ne, MI budućnosti n e m a m o. I što nam onda drugo preostaje osim svađati se, prepirati pa i međusobno mrziti zbog prošlosti.

FR
franco1
07:25 28.01.2024.

Bas Zadrane briga za ustase i partizane....nasli su tu grafite od prije 20 godina koje svrlja sacica pojedinaca i onda ajmo graditi pricu na tome. Kada je Zadar drzao na zidinama sliku generala Gotovine u vrijeme dok mu se sudilo, isto se vristalo kako su ustase popradi toga i ljubitelji zlocinca....a danas da vidim neka kaze ili napise netko o Gotovini nesto tako. Zadrani vole svoj grad, svoje borce, svoje uspjehe i nikoga ne diraju...tko je ovdje sa Zadranima imao problema? O Zadru se nikad nista ni ne cuje dok se ovako netko pripametan ne sjeti napisati tekst koji veze nema sa svakodnevnim zivotom.

Avatar rubinet
rubinet
23:40 27.01.2024.

Te stvari od prije 80 godina treba prepustiti povijesti. Danas su posvema zastarjele i prevaziđene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije