Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vlasnik medijske kuće

Poznati albanski poduzetnik Artan Santo ubijen hitcem u glavu nasred Tirane

Artan Santo ubijeni albanski poduzetnik
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.06.2014.
u 17:27

Pozivajući se na izjave svjedoka, agencija AP prenosi da su dvojica muškaraca na motociklu najprije razgovarala sa Santom, a potom u njega ispalila šest hitaca, od kojih jedan u glavu

Poznati albanski poduzetnik, 58-godišnji Artan Santo ubijen je u Tirani pokraj Credins banke, čiji je vlasnik, piše portal Balkaneu

Pozivajući se na izjave svjedoka, agencija AP prenosi da su dvojica muškaraca na motociklu najprije razgovarala sa Santom, a potom u njega ispalila šest hitaca, od kojih jedan u glavu. Motiv ubojstva nije poznat. 

Artan Santo preminuo je na putu do bolnice. Bio je osnivač Credins banke, glavni dioničar televizijske mreže News 24, lista Gazeta Shqiptare i internetske stranice Balkanweb.

Šeik u šopingu – za Deutsche Banku dao 1,75 milijardi eura

Komentara 4

Avatar Bodin
Bodin
19:05 26.06.2014.

Ehehehe, svaka cast! Tako se to radi, na motoru dvojica dodju i u lopova upucas! Ali kako ovaj Lauderov propagandni list nije u stanju fakte prenijeti kako valja je stvarno za zapitati se! Lopov je bio bankar, direktor 4 po velicini banke u Albaniji! Evo sta kaze "Rojters": "... as reported overnight the head of the fourth largest bank in Albania, Credins, was murdered, shot at least five times, as he entered his office in the capital Tirana." Kod ovijeh je to "poduzetnik." ehehehe

Avatar Bodin
Bodin
19:21 26.06.2014.

Inace je cudno kako seriju ubistava koji su se desili na Zapadu u zadnjijeh nekoliko mjeseci dje je 14 visokopozicioniranijeh bankara (direktora, ceo-ova, cfo-ova) ubijeno ovaj Zapadnajcki propagandni list nije prenio kako vidim, i to vecina zajedno sa familijama i na vrlo sumljive nacine! Ali nijesu to ni Zapadnjacki MSMi prenijeli pa vjerovatno ne treba cuditi. Evo nekijeh naslova: "CEO Of Liechtenstein Bank Frick Murdered In Broad Daylight" "BNP Banker, His Wife And Nephew Murdered In Belgium" "Ex-ABN Amro CEO Killed Family Before Hanging Himself" "Another JPMorgan Banker Dies"

Avatar superhik74
superhik74
21:02 26.06.2014.

Samo zamjenite rijec "poduzetnik" s rijeci "mafijas" i dalje ne treba niti citati clanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije