Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MIRKA GALIĆA

Uspije li Turska zaustaviti rat pomogla bi svima. Zašto baš ona? Nekoliko je razloga za to

15.10.2022.
u 09:29

Turska treba i Zapadu i Istoku i u miru, a kamoli u ratu. U svakom ratu, postoje zemlje, jedna ili više njih, koje mogu služiti za posredovanje među ratnicima. U sadašnjem ratu ni jedna nije bolje pozicionirana od Turske, zato što je smještena na strateškome mjestu, zato što je politički neutralna, zato što vojnički nije angažirana i zato što ima gospodarske interese, ne samo oko moguće distribucije ruskoga plina

Komentara 11

BO
borjan65
14:39 15.10.2022.

Dubinska analiza slucajja

TM
trade_mark
13:01 15.10.2022.

Analize ovog galića su ko sajensfikšn. Ja ne razumijem odakle njemu takve ideje, jel se drogira on, alkohol, gljive...što li??

BO
borjan65
12:55 15.10.2022.

Mudar,pametan vernik nepodmitljiv...nema para nema nauke zalaze se za mir ne rat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?