Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMOR NA POSLU

Uspavani Reiner: Predsjedavajući u Saboru zadrijemao dok je Mrak-Taritaš govorila?

Mrak Taritaš Reiner
Foto: Screenshot/youtube
1/3
02.12.2021.
u 15:36

Anka Mrak-Taritaš za govornicom je u pojedinačnoj raspravi u Saboru govorila o državnom proračunu i novcu namijenjenom obnovi nakon potresa

Sjednica u Saboru jučer je bila burna - raspravljalo se o Prijedlogu Državnog proračuna za 2022. godinu, za kojeg su oporbeni klubovi izrekli niz zamjerki, a Andrej Plenković poručio je oporbi kako "demagogija ni lijepljenje etiketa HDZ-u neće proći". Uzbudljiva je sjednica ipak, kako se može zaključiti, uspavala Željka Reinera.

Anka Mrak-Taritaš za govornicom je u pojedinačnoj raspravi u Saboru govorila o državnom proračunu i novcu namijenjenom obnovi nakon potresa. Tada je Saborom predsjedao HDZ-ovac Željko Reiner koji je za vrijeme njezinog govora krenuo zijevati. 

Mrak-Taritaš odgovarala je na dvije replike, one Dalije Orešković i Željka Pavića. Tijekom odgovora na drugu repliku, Reiner, koji kao predsjedavajući sjedi iza govornice, naizgled je zadrijemao. Prislonio se na svoju ruku te zatvorio oči. 

Njegov odmor ipak nije dugo trajao. S obzirom na to da je zastupnica Mrak-Taritaš imala jednu minutu za odgovor na repliku, "razbudio" se prije isteka vremena kako bi riječ predao zastupniku Mišelu Jakšiću. 

Komentara 2

CO
coolman
16:34 02.12.2021.

Viteški život je naporan! Tu su turniri, borbe sa zmajevima, dvoboji zbog obrane časti dama itd. Trba ga razumjeti!

SB
sbb
19:29 02.12.2021.

Mozda je prdnula i nokautirala ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije