Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Osijeku

Usnulog prijatelja nožem je izbo čak 11 puta. Utvrđuje se uloga trećeg muškarca u stanu

Osijek fotka
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
02.11.2015.
u 22:00

Policija je u stanu pronašla tablete, a sumnja se da je riječ o opijatima

Dalibor M. (31), kojega je nožem izbo prijatelj Saša R. (27) u četvrtak u Osijeku te potom potpuno gol skočio s krova, nije više u životnoj opasnosti. Jedanaest puta zario je Saša R. nož u njega, devet je uboda u gornjem dijelu leđa, dva u prsima. Zaskočio ga je, pokazalo se u istrazi, na spavanju.

Policija je pronašla tablete na podstanarskoj adresi Dalibora M. u Strossmayerovoj ulici, gdje se krvava drama toga jutra i odigrala. Riječ je, sumnja se, o opijatima, no tek će analiza utvrditi njihov sastav. Obojica su, sumnja policija, bila pod utjecajem droga. Saša R. je, kažu znanici, naporno bildao, a tijelo je dograđivao i steroidima. Toksikološki nalazi još nisu gotovi, a oni će otkriti koje su droge konzumirali kobnog dana.

Dvojica mladića iz Slatine dugo su prijatelji. Saša R. je nekoliko dana prije tragedije stigao u Osijek iz inozemstva pa je zamolio Dalibora M. da kod njega odsjedne. Pokušaju ubojstva prethodila je svađa. Veću tragediju spriječio je, koliko je za sada poznato, treći muškarac iz Županje, prijatelj Dalibora M., koji se zatekao u stanu. No njegova se uloga još utvrđuje.

Nakon što je izbo Dalibora M., Saša R. je gol istrčao na dvorište te otrgnuo susjedin bicikl lancem vezan za ogradu. Popeo se potom na peti kat zgrade, vatrogasnim aparatom udarao po vratima stanova i pokušavao provaliti, a zatim je njime razbio prozor prema krovu. Trčao je po krovu, skrivao se iza dimnjaka i potom skočio. Ozljede glave i srca bile su toliko brutalne da nije imao šanse preživjeti. Završio je Elektrotehnički fakultet, ali nije bio zaposlen.    

>>  Prijatelji bili drogirani? Kroz rupu na staklu gol i dezorijentiran popeo se na krovište

Komentara 9

Avatar TvojUjko
TvojUjko
22:04 02.11.2015.

Oboje su poznati policiji po drogama..uvijek niškoristi su puno više zastupljeni u medijima od sirotinje..

AN
Anasta
22:25 02.11.2015.

Grozno!

Avatar babas
babas
03:35 03.11.2015.

Pokušaju ubojstva prethodila je svađa. Zaskočio ga je,pokazalo se u istrazi, na spavanju. Novinari,zar vam ovo nije čudno to ste napisali??? Očito se radi o ljubavnom trokutu i pokušaju ubojstva zbog ljubomore,a zatim i samoubojstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije