Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Uskrs – nikoga u zagrebačkoj katedrali, nikoga s Bogom i narodom

U državnom vrhu domoljub do domoljuba, a ni od koga nade da bi Hrvatskoj moglo biti imalo bolje

Komentari 7

IV
ivan807
21:43 03.04.2016.

Anasta, kaj te muči?

VL
AN
Anasta
17:04 02.04.2016.

Ovaj clanak je dno dna. Ivkosicu, prestanite vrijedjati ljude na osobnom nivou. Jeste li vi novinar ili neka pazarusa koja prenosi traceve. To sto su "pod navodnicima" vas ne amnestira od odgovornosti za navedeno ni kao novinara ni kao covjeka. Da sam na mjestu bivse ministrice, nasla bi nacina kako bi se revansirala za ovo. Pa cak i ako je istina, kakve to ima veze s vama, s drzavom, proracunom i Ministarstvom kulture. Sramite se! Imate odgovornost za ono sto pisete, a ovo danas je doslo do dna. Sramota i za Vecernji da je objavio ovako nesto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.