Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fra tomislav pervan
Povratak na članak

Uskrs je zbilja trijumf Božjega milosrđa i života nad smrću

I najednom, nakon one subote po smaknuću na Golgoti te nedjeljnoga jutra sve se u njima mijenja. Dobivaju novi identitet. Nisu to više preplašeni učenici, oni postaju neustrašivi svjedoci, ne boje se vrhovništava ni vlasti. Kako je nastupila ta promjena?

Komentari 4

SO
Sir Oliver
07:14 05.04.2021.

Je li ovaj tekst osobno Bozanic pisao? Jesam li zalutao pa sad citam Glas Koncila a ne VL?

VL
KA
kažemja
18:21 04.04.2021.

Jedno laičko pitanje. Zašto Bog dozvoljava smrt malene djece kao što je ova današnja kada je umrla curica koju je majka na smrt prebila? Koji je smisao svega? Ne priznajem odgovore tipa...Bog k sebi uzima najbolje, svako zlo za neko dobro, mi to ne razumijemo, to su Božji puti itd. Jednostavno zašto??

VL
SO
Sotona
10:18 04.04.2021.

Naravno slobodno i minuse smo da znam zašto gdje sam se ogriješio kod Sotone koja mi minus opali ?

VL
SO
Sotona
10:16 04.04.2021.

Uskrs je "zbilja" trijumf Božjega milosrđa i života nad smrću, Bože oprosti mu ne zna šta lupa ...Kad ovako što sroči skupa ... Bože me oslobodi toga milosrđa Božjega sa kojim se sjeti svoga sina tako tako da kazni zbogbog vucibatina. Što meni tek Sotona sprema kad je razapinjanje i to ne bilo koga ; samo neko Božje milosrđe .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.