Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U SDP-u
Povratak na članak

Analitičari: 'Ako pobijede Kolar ili Grbin, ratovi klanova će se nastaviti'

Pratite gostovanje u studiju Večernjeg lista od 11 sati na našem portalu ili na našoj Facebook stranici

Komentari 16

SA
SamoIstina
11:23 25.09.2020.

Navijam da izbore dobije Ostoja Ranković, čime bi KPJ došla do prirodne snage koja još još biološki pripada, a koja bi pod negovim vodstvom i likom za 5 do 10 godina trebala biti 0%!

VL
AT
Admin_titoist
12:05 25.09.2020.

SDP kao nasljedniku zločinačke KPJ nije mjesto na Hrvatskoj političkoj sceni.

VL
PI
pop ivan tolj
11:36 25.09.2020.

navijam za Ostoju R. i srcem i dušom. Sretan put do nestanka, što prije -bolje za nas i za vas.

VL
Avatar salaso
salaso
11:59 25.09.2020.

Šta su oni napravili od te stranke.....sad se tek vidi kakvi su ljudi u njoj...samo karijeristi i malogradjani materijalisti...a mi se svi čudimo što su onolike face pobjegle iz sdp-a glavom bez obzira......doktor Tomac ..recimo..i svi ostali..

VL
MK
MKinkognito60
11:53 25.09.2020.

Ni jedan kandidat neće ojačati SDP, još uvijek su im glavne ideološke teme, nema programa koji bi realni sektor podigao. Ono što nije ideologija su takozvane ekološke floskule bez stvarnog plana. Ahmetović vidi krk kao isključivu turističku destinaciju, LNG joj smeta jer nije pravi vlasnik investitor. Htjela bi postojeće terminale naftnih derivata progurati jer imaju pracog vlasnika. Pravi vlasnik ima želju raširiti djelatnost i zaista isključit turizam. Pilski dečko vidi zapravo probitak IDS-a, kolarić vidi samo svoju bazu, Ranko bi jos stavio titovku na glavu i rijesio se onih koji su preživjeli križni put. Grbina misli kako će njegova pojava i galama sakrit ideološku retoriku i neće se vidjeti kako nema programa za realni sektor. Poznajem nekoliko aktivista iz svih tabora, pa ostriji su u prepucavanjima nego za parlamentarne izbore. Ahmetović ima potporu uskog kruga članstva na kvarneru pa neće ni u drugi krug. Tko god pobjedi bit će okidač raspada SDP-a. Jer sav njihov program se temelji na Protiv i neznaju drugačije djelovat.

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
12:44 25.09.2020.

Koliko su im vrijedni kandidati i stranka vidi se po zanimanju javnosti za njih. Čak ih i mediji ignoriraju. To ti je čist znak da je ud_ba našla novog konja za utrku, Možemo, a da su ovi postali Otpisani. Imajuu Tihog, Prlu i još im fali Paja pa su propali do jaja.

VL
MR
mrkvax
12:21 25.09.2020.

Pitanje svih pitanja jest da li će ostati prosrpska ili će pobijediti prohrvatska opcija u SDP-a... SDP je propao upravo zbog njihovih ministara...Namjerno su gušili Hrvatsku i dovodili je na rub incidenta...Vratili su nas unazad desetke godina a stali su tek onda kad je Vučić izjavio da su bolji od nas...

VL
Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
15:17 25.09.2020.

Ljigo jadna @dmihnistratorska, smiješna pištava babo, pogreško evolucije, patetična neugledna žabo, vodenbubo iz močvare, genetski mutirani balegaru, glisto bez očiju, mikrobe neprimjetni, loša i nesmiješna šalo, asocijalna bogomoljko... JOŠ NISI SHVATIO...??? Pobjedjujem ja... nikako ti. A sad, idemo ponovo sa komentarom: “najjača oporbena stranka”..? hhhahahaha... to samo govori da nam je oporba teski jad i bijeda. Kad cete shvatiti da je SDP davno zavrsena, potrosena, gotova prica...? Dedeki partizani su pomrli, tateki “funkcioneri” su prokazani i deaktivirani, sineki su na belom ili negdje vani.... gotovo je, drugovi... nikad vise crveno sjeme ploda dati nece...

VL
KE
Kendra
14:02 25.09.2020.

Kolarić je odavno agresijom pokazala tko je, apsolutno nesposobna. Stoga nije kvalificirana jer subjektivno lamentira o kandidatima.HR treba socijaldemokratsku jaku stranku, za to treba i jak, iskusan vođa. Ostaje da vidimo da li će SDP-e uspjeti vratiti se na pravi put ili će se na sceni pojaviti neka nova stranka socijaldemokratskog usmjerenja i programa. Tragedija bi bila da HDZ-e, pogotovo ovakav, ostane jedina opcija ove zemlje.

VL
PL
plenkikok
12:42 25.09.2020.

Ja niti jednog od njih dvoje ne mogu zamisliti na čelu sdpa. Za njih je i Bernardić oličenje karizme. Uz takvo čelnike nije čudo što je vlast na izborima osvojila stranka sa 16% mogućih glasova.

VL
DA
dalibla
11:28 25.09.2020.

o bože dragi....Ako će ona biti zamjena HDZ u onda idu definitivno pravcem hns hsp hss...

VL
AF
afer
13:24 25.09.2020.

Bezlična Partija

VL
DH
dalibor.hren
20:42 25.09.2020.

Ako pobijedi Ostojić, na tornju sv. Duje osvanut će umjetnička svastika...neće njega Obi s petokrakom!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.