Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUČELJAVANJE O ZDRAVSTVU
Povratak na članak

VIDEO 'Od hrvatskog zdravstva mogli bismo napraviti čudo'. 'Nama ljudi umiru od bolesti koje su se mogle spriječiti'

U studiju Večernjeg lista debatirali su Ivana Kekin, Samir Haj Barakat, Trpimir Goluža i Ivan Ćelić

Komentari 11

DU
Deleted user
10:31 10.04.2024.

Koliko teških riječi na današnji dan, Dan Prve republike.

VL
JE
Jegermeister
19:11 10.04.2024.

Jesu listi svi oni experti “iduća 2 tjedna su ključna” na okupu?

VL
MA
majeltomoguce
11:22 10.04.2024.

A tako je jednostavno riještiti problem u zdravstvu! Dopunsko mora biti 30€ mjesečno kao i u Sloveniji. Hitni prijem se obavezno mora platiti ako se pokaže da nije bio hitan! I povećanje plaće lječnicima za 50% - može to država izdržati, nema tako puno liječnika! E ali nitko to neće, jer je bitnije kupiti socijalni mir - pa plaćajte 9,3€ mjesečno dopunsko i očekujte bolje zdravstvo!!!

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:32 10.04.2024.

Trpimir ..opuža, Mostovac sa pravim imenom.

VL
DU
Deleted user
11:10 10.04.2024.

Vidi se da su svi liječnici,šute,zaobilaze ,malo dijete zna da su gužve u javnim bolnicama zbog liječnika koji rade i u privatnim bolnicama ,ne mali put su rekli ako vam je dugo čekati na pregled možete doći meni privatno.eto zatoo su velika čekanja,do duše ne samo zbog toga ali ovo jedan od večih razloga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.