Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svatovi nisu sporni
Povratak na članak

USKOK odbacio prijavu protiv županice Marine Lovrić-Merzel

Očekivala sam to jer sve što radim radim po zakonu. Neka bude sram one koji su svjesno lagali i svjesno podnijeli lažnu kaznenu prijavu nakon čega su se sakrili iza saborskog imuniteta - rekla je Marina Lovrić-Merzel.

Komentari 2

OD
odisej
04:22 28.03.2010.

Ova fotografija mora da je iscupana iz (arhiva )proslosti. VL spada u kategoriju \'novine\' , sto znaci da citatelji ocekuju da procitaju i vide novosti, a ne starosti.

VL
OB
-obrisani-
09:34 28.03.2010.

Još jedan autogol one primitivke RePetirke. Inače bi bilo ljepo od DORHA da malo pročešlja kompletnu županijsku i gradsku upravu a naročito gradsko poglavarstvo. Za 4 godine je nestala milijarda kuna a nigdje se ništa ne vidi. Ulice su krpaliali par dana pred izbore i odmah dan poslije prestali. Grade sportsku dvoranu koja bi po nekim izračunima grad mogla koštati 100.000 kuna po metru kvadratnom, otkupljuju zemlju od oporbenih i nezavisnih vječnika ................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.