Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERE MAMIĆEVIH NAVODA
Povratak na članak

USKOK: Zbog Mamićevih izjava i podataka potrebno je provoditi dodatne izvide

U međuvremenu je ispitan veći broj osoba u svojstvu građana te je upućeno 13 dodatnih zahtjeva za prikupljanje potrebnih podataka

Komentari 2

CM
Crni_moj
18:19 29.03.2021.

To je i rečeno jednom u otvorenom. Sad će uskok 10 godina praviti izvide a krivci čekaju na slobodi nešto kao Vidošević. Ma ne treba sve prikupiti već samo jedan jedini slučaj sa čvrstim dokazom za zatvor a onda 10 godina samo produžavati kaznu. Kad to bude vjerujem pravosuđu i uskoku. Do tada ništa.

VL
K3
Krešimir_3007
17:43 29.03.2021.

Ma niko ne radi ko naš USKOK. Pričo mi neki lik, bio u Remetincu, zatvorilo jednog Roma, ukrao Kolu iz kioska. Kad tako pedantno rade onda im ništa ne može stati na put.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.