Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IME OBITELJI
Povratak na članak

'USKOK 4 godine na trošak građana vodi politički proces protiv U ime obitelji'

USKOK je 4 godine od prošlog referenduma za promjenu izbornog sustava u političkom procesu udrugu U ime obitelji i dr. Željku Markić potpuno neopravdano stavljao u kontekst korupcije, stoji u priopćenju.

Komentari 21

MA
Marko1337
16:05 19.10.2018.

UDBA nije uspjela i zato treba platiti. Bandić je u ovom slučaju pozitivac jer je omogućio demokratsku akciju i narodu da koristi svoje demokratsko pravo. Kada je štandove više puta koristila zločinačka komunjarska partija tada nitko nije smio postavljati takva pitanja.

VL
JA
Jania
15:57 19.10.2018.

USKOK i DORH sramote hrvatsku državu. Lustracija!

VL
CI
cicibela
18:15 19.10.2018.

"Hrvatska po neovisnosti pravosuđa gora od Mozambika, Zimbabvea, Ugande i drugih srednje razvijenih zemalja afričkog kontinenta" objavio Svjetski ekonomki forum.

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
20:42 19.10.2018.

šefa uskoka je postavio plenković da vidimo sad kako će biti

VL
Avatar Francek007
Francek007
16:55 19.10.2018.

Bandit je bio član sk, a sada pametni komentatori ovdje traže lustraciju glasaju se da je to namješteno suđenje udbaša komunista. Zanimljivo ispada da oni sami sebe sude i oslobađaju. Valjda im treba popularnost hahahah

VL
RI
rightside
18:58 19.10.2018.

a jel se netko mozda sjeca ko je "najzasluzniji" za pokretanje ovog procesa, tj ko je to na vlasti bio tad, tko je to htio ovim predmetem sakrit neke druge predmete vezane za neke druge ministre,ko se nadao na svaki nacin bit osiguran na vrhu drzave,,itd itd,))))

VL
DU
Deleted user
07:21 20.10.2018.

Smatram da se treba omogućiti skupljanje glasačkih glasova "badava" po trgovima grada, jer kako bi inače funkcionirala demokracija!? No, koliko stoje ovakvi procesi, tko plaća tužioce, suce i sve oko nekog slučaja koji traje "godinama"!? Kako se plaća satnica kada Visoki sud sve vrati na početak i sve opet ide iz početka?! Mislim da je RH rekorder po dužini trajanja nekih slučaja, jer kako bi si običan smrtnik mogao objasniti da se Agrokor rješio u godinu dana a INA i Sanader ne mogu desetljeće!?

VL
PL
@ploto@
20:37 19.10.2018.

USKOK to radi U ime Soroša !!!

VL
BA
bakulušić
18:45 19.10.2018.

U ime obitelji je jedina opozicija komunističkoj i partizanskoj djeci koja vladaju i upravljaju Hrvatskom. Zato ne čude postupci jer - Partija ne smije imati opoziciju.

VL
ŽO
žoržet
23:24 19.10.2018.

dočim ionako vrlo 'potkoženi' opus dei, uz više nego zdušnu podršku kaptola i (nasljednika) kvazidomoljubne poratne 'emigracije' novac građana troši za nebulozne referendume i voajerska upletanja u tuđe intime (spavaonice, maternice...) kako bi - što??? učinio od zemlje koja grca u svim domenama, a posebice radi urušenih vrijednosti, ne samo dr.kolindinu 'malu švicarsku' nego i pravi eden??? možda to doista i žele, ali takav u kojem će umjesto demokratskog vladati teokratsko uređenje, i gdje će ta samoproglašena i iz interesnih razloga umrežena 'duhovna elita' biti na vrhu piramide te nas uz pomoć svojih redova i reduša (danas još u obliku 'hodača', 'obiteljaša', 'grozdaša', 'molitelja' i sl) 'sankcionirati' budemo li molili, voljeli, mislili, govorili i živjeli mimo ili kontra onoga što su nam propisali... jer markići, ilčiću i seki, zekanoviću, esih, hasi... i svim tim 'klerokonzervativnicima', što besramno istupaju u ime svekolikog naroda kao da je homogeno tijelo a ne složen splet različitosti, potreba za vlašću, dominacijom i ispravljanjem 'krivih drina' koje ih se slabo tiču već poprima razine (kolektivne) patologije. al nekak iskreno vjerujem da im to neće još dugo prolaziti, kolikogod se uspješno trsili da se u škole ne uvede čak ni građanski odgoj, a kamoli reforma u skladu sa stvarnošću i suvremenim spoznajama i prirodnih i društvenih znanosti. no kad im se 'prihefta' sav silni polusvijet i podzemlje, malkice me ipak strah za stanje a pogotovu zdravlje 'nacije':)

VL
RI
rightside
17:01 19.10.2018.

umjesto da se sad pohapse svi ti udbasi iz dorha i uskoka, oni ce se sad malo pritajit i trazit novu "musteriju")))))) glavno da se ne radi nista a traje to dugo,,)))

VL
SE
senijor121
20:35 19.10.2018.

USKOK i DORH se bave ovakvim vjetrenjačama, bacaju narodu pijesak u oči da narod ne vide kako se ne procesuiraju grozni masovni zločini srba i komunjara nad hrvatskim narodom. Zato trebamo lustraciju.

VL
SD
sdpesticid
23:21 19.10.2018.

hdz&sdp i nj. sateliti su kroz ovaj članak jasno iskazani kao totalitarističke organizacije.

VL
TT
TTjac
17:02 19.10.2018.

Toliko o trodiobi vlast. U ovoj kifli sve je teški lažnjak. Zato nestajemo u prostoru, a vlast se hvali dosezima koji ne fasciniraju ni afričke države.

VL
Avatar babas
babas
03:09 20.10.2018.

USKOK je HDZova udarna pesnica. Treba ih rasformirati i prekvalificirati u deficitarna zanimanja.

VL
ZW
zweistein
16:44 19.10.2018.

de ne proganjaju u ime obitelji morali bi stanimirovića i tobdžije s ovčare....a vrana vrani oči ne vadi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.