Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drski razbojnik iznenadio je vozačicu

Ušao joj u auto dok je čekala na semaforu pa ju pokušao pokrasti

semafor
VL
17.01.2010.
u 12:27

Nakon što mu je Nevenka K. pružila otpor, razbojnik je uzeo dva mobitela pa se dao u bjeg. Sustigao ga je prolaznik pa ga zadržao do dolaska policije.

Nevenka K. (47), direktorica tvrtke Novatech, zaustavila se jučer oko 8 sati na semaforu Kvaternikova trga, čekajući zeleno svjetlo, kada je njezinom passatu prišao Marko K. (30), otvorio suvozačeva vrata, ušao u automobil pa ju pokušao pokrasti.

30-godišnji napadač počeo je vozačicu udarati po licu, a ona mu je uzvratila udarce. U žaru borbe pomaknuli  su mjenjač auta koji je krenuo i zabio se u ford mondeo.

Marko K. je iskoristio priliku, zgrabio dva mobitela sa sjedala i počeo bježati prema obližnjim cvjećarnicama. Nevenka je na to počela vikati, pozivajući pomoć.

Srećom, čuo ju je 40-godišnji prolaznik koji je ulovio razbojnika i zadržao ga do dolaska policije.

Marko K. priveden je u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Komentara 3

KI
kiseljali
17:24 17.01.2010.

EU i U.S.A. na mala vrata, tiho ali sigurno ulazi i u lijepu našu.. kad vam uskoro neki klinac počne na semaforu sa ciglom razbijati haubu od vašega autića, NEMOJTE izlaziti i trčati za njim jer će vas otpelati do 3-4 snagatora...(braće!), i na kraju bute vidli samo štop svjetla vašega ljubimca kako polako nestaju u daljini..... mašite mu.. mah mah mah....

PE
pekec
13:07 17.01.2010.

stvarno hrabar onaj prolaznik-nebi to svi napravili za lopovom trcat i svoj zivot ugrozavat.

DE
demonian
18:31 17.01.2010.

meni su probali jednom uć u auto, al hvala bogu auto nema centralno zaključavanje/otključavanje pa kada si u autu otključana su samo vrata koja si sam otključao, a ne sva vrata i prtljažnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije