Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJE AKCIJA SPAŠAVANJA

Urušila se skela u Njemačkoj, poginule najmanje četiri osobe

Na gradilištu u Hamburgu pale skele, najmanje ?etiri osobe poginule
Foto: Steven Hutchings/DPA
30.10.2023.
u 12:10

U spašavanju sudjeluje najmanje 60 osoba, a na terenu je i nekoliko kola hitne pomoći kao i nekoliko doktora. Zatražena je i pomoć helikoptera.

Najmanje četiri osobe poginule su u Njemačkoj nakon što je došlo od pada skele na gradilištu u Hamburgu. Jedan je radnik teško ozlijeđen, javljaju njemački mediji. Do nesreće je došlo oko devet sati i deset minuta, a pod palim skelama završilo je osam radnika.

Bild piše kako nije jasno koliko je točno bilo radnika na skeli u trenutku kada se urušila, a Philipp Bauman, glasnogovornik vatrogasaca, rekao je kako je u tijeku teška akcija spašavanja radnika koji se nalaze pod skelama. U spašavanju sudjeluje najmanje 60 osoba, a na terenu je i nekoliko kola hitne pomoći kao i nekoliko doktora. Zatražena je i pomoć helikoptera. Navodi se kako nije poznato koliko je točno ljudi ozlijeđeno u nesreći kao što nije ni poznat broj osoba koje su nestale nakon urušavanja.

VEZANI ČLANCI

Prema popularnom dnevniku Bild, skele su se srušile u Westfield Hamburg-Überseequartier, novom poslovnom, stambenom i rekreacijskom kompleksu koji će također uključivati ​​novi terminal za kruzere. Poginuli radnici gradili su okno dizala kada su se skele srušile prignječivši najmanje osam radnika, navodi AFP. Evakuirano je cijelo područje na kojem je radilo oko 700 radnika, navodi Bild.

VIDEO Neredi u Rusiji, zatvoren aerodrom zbog upada prosvjednika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije