Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužili ga da je 'srebrenicomrzac'
Povratak na članak

Urednik javnog servisa BiH tvrdi da mu zbog "srebreničkog cvijeta" prijete smrću

'Ja sam prvi novinar koji je 1997. godine u RS-u rekao riječ genocid, tada se ni slovo 'g' nije smjelo reći, a kamoli genocid'

Komentari 3

Avatar Booyakasha
Booyakasha
14:46 12.07.2018.

Isti i danas, pleme koje se ne mijenja stoljecima 1172.god. piše Helmold von Bosau iz Lübecka nakon svojega putovanja Balkanom: “…zovu se Servi, đavolovi sinovi, bez jarma Božjega, obslužitelji svih prljavština, koji na svojim mjestima na zvjerski način žive, divljijiiji od životinja.” Helmoldi Presbyteri Chronica slavorum; In: Monumenta Germanica Historica, Scriptorum tomus XXI, Hannoverae MDCCCLXVIIII

VL
Avatar Booyakasha
Booyakasha
14:43 12.07.2018.

"Miša Vacić i Vladimir Đukanović uživo u programu čestitali "11. juli dan oslobođenja Srebrenice" Treba uvesti strijeljanje kao oblik kazne jer ovakvim ljudima ništa drugo ne pomaže. @Marko Radoja Sto ti smeta Cvijet Srebrenice?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.