Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potok Ves

Uređeno je više od pola kilometra zapuštena potoka

vodotok (1)
Ljiljana Risek
17.02.2011.
u 12:32

Radovi su izvedeni na pravcu od Poduzetničke zone državne ceste D35 do ulaska u naselje Budim

LEPOGLAVA – Radnici varaždinskoga Hidoringa završili su radove na tehničkom čišćenju i uređivanju potoka Ves u Mjesnom odboru Ves Lepoglavska. Njihovo izvođenje financirale su Hrvatske vode, a radovi su izvedeni na 550 metara dugom potezu od Poduzetničke zone i državne ceste D35 do ulaska u naselje Budim. Uređivanje potoka počelo je još lani, kada se dio njegova korita morao premjestiti i iznova iskopati, jer je svojim nezgodnim tokom kroz Poduzetničku zonu onemogućio formiranje pravilnih parcela. Novom fazom radova zadovoljni su i mještani jer je korito toga bujičnog potoka dosad bilo vrlo zapušteno pa je za obilnijih kiša prijetilo njegovo izlijevanje i poplavljivanje njiva.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
svarun
13:56 17.02.2011.

aha,to se u hrvatskoj zove \"potok\".u normalnom svijetu to bi se zvalo \"industrijski kanal\" ili samo \"kanal\"...po nacinju uredjenja - ovo uredjenja pod dvostruke navodnike, samo govori o tome koliko doticna firma ima veze sa onim sto se na tom podrucju dogadja u zapadnoj evropi...jbg, ipak je ovo balkan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije