Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA
Povratak na članak

Erdoganov ured: Turski lider nije nikada hvalio Hitlerov stil vladanja

"Neprihvatljivo" je predsjednikove izjave uzimati kao "pozitivno referiranje na Hitlerovu Njemačku"

Komentari 4

Avatar superhik74
superhik74
23:14 01.01.2016.

He, he, he ...izjasnio se sponzor ISIL-a tko mu je uzor u vladanju. Glavno da smo mi obvezni ici ginuti i "braniti" te Turske balije sponzore islamskog terorizma, dok se navodno istovremeno zajedno s ostalim NATO-vcima protiv istih "borimo". Paa ovo niti u romanima Alan Forda nije bilo moguce. Realnost nadmasuje mastu.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
09:20 02.01.2016.

Nije ga hvalio nego ga je primjenjivao u praksi. A to će raditi i u buduće.

VL
MA
maliMalecki
02:47 02.01.2016.

Sve je na ovom svijetu moguće kada se scenario piše u Hollywood-u...prejadno

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
15:36 02.01.2016.

Turska Jedan od glavnih uzročnika šabanije u nas . Da podsetim: Šabani slušaju prvenstveno tursku muziku, na to seku vene. Nose tursku garderobu, pogotovo Air Max (da nije turskih kopija retko ko bi imao da plati 15000 za original, painal, pa bi onda nosili neke druge patike). Dalje, zlato koje ih nosi oko vrata nabavljaju iz Turske ili od kosovskih Šiptara, koji su ništa više do poturčeni Albanci.Bosance cu preskociti !!! Kao šlag na tortu - Šeherezada..i turske serije....zemljo otvori se

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.