Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacili tvrdnju

Ured predsjednice demantirao Grmoju: Nema kaznene prijave protiv Todorića

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
20.10.2017.
u 16:22

"Nema dokumenta iz tog vremena koji bi se nalazili u Uredu predsjednice Republike Hrvatske"

Ured predsjednice demantirao je tvrdnje Mostovog saborskog zastupnika Nikole Grmoje da na Pantovčaku još od 90-ih stoji kaznena prijava protiv Ivice Todorića.

"Arhivsko gradivo nastalo djelovanjem prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana kao i arhivsko gradivo nastalo djelovanjem bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića u razdoblju do 2009. godine Ured predsjednice Republike Hrvatske predao je Hrvatskom državnom arhivu sukladno članku 14. stavka 3. Zakona o arhivskom gradivu i arhivima („Narodne novine“, broj 105/97., 64/00., 65/09. I 125/11.). Temeljem rečenog nema dokumenta iz tog vremena koji bi se nalazili u Uredu predsjednice Republike Hrvatske", poručuju iz Ureda predsjednice, piše N1.

Grmoja je informaciju o navodnoj kaznenoj prijavi iznio govoreći o istražnom povjerenstvu za Agrokor za koje, kako je rekao, sprema ozbiljnu dokumentaciju.

- Dobio sam informaciju da se u Uredu predsjednice nalazi kaznena prijava koja je '90-ih godina podignuta protiv Ivice Todorića. Dakle, sve institucije su zakazale, pa i pravosudni sustav – objavio je Grmoja te dodao kako će više o tome govoriti u sljedećim danima.

Komentara 15

Avatar Django
Django
17:24 20.10.2017.

Meni bi bilo interesantno saznati koji debil, u državi gdje postoji trodioba vlasti, šalje kaznene prijave predsjedniku države? Mogao ih je poslati i gradskom vodovodu. A Grmoja proguta tu priču samo tako, biti će da u Metkoviću stvari i funkcioniraju na taj način da sve kaznene prijave stižu na stol gradonačelniku pa onda on odlučuje što će se proslijediti DORH-u a što ostaje u ladici.

SL
shooshko.luka
16:30 20.10.2017.

ovaj Grmoja stalno laze

DD
ddh
18:14 20.10.2017.

Romicka je plasirala tu "vijest" i pritom s njezinim Grmojom lagala. I to je svakodnevnica u Hrvatskoj. Kolicina mrznje koju sipaju iz oporbe, a posebno razni Grmoje, Panenici, Marasi i Bernardici uz svesrdnu i zlonamjernu podporu raznih "tvornica lazi" u medijima i u u sluzbi komunista, a i UDBE, je tolika, da jednom Grmoji ili Marasu skoro izlazi pjena iz ustiju. U tim orgijama mrznje, koje su zapocele sa Milanovicem i protjerivanjem 40-tak urednika na HRT-u 2011-toj nastavlja se do danas. I polako se te orgije mrznje prema Hrvatskoj. prema Katolickoj crkvi i braniteljima, a posebno prema legalnoj vlasti priblizvaju vrhuncu. U toj mrznji su razni mediji i oporba vec skoro dostigli vrh ludila i pokvarenosti, pa je samo pitaanje dana kad ce sve puknuti. A sijanje i toliki izljevi mrznje, kako se to vidi kod Grmoje i Marasa ne mogu proci bez posljedica. Ti Bernardici, Marasi i Grmoje nisu slucaj za psyhijatra, nego za ludjacku kosulju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije