Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNANSTVENICI UPOZORAVAJU
Povratak na članak

'Prijeti nam nova pandemija, evo odakle bi mogla doći'

Od siječnja do travnja, izbrisano je 1200 četvornih kilometara šume, što je novi rekord za četveromjesečno razdoblje

Komentari 5

BL
Blomberg
17:51 18.05.2020.

Pa nije ni cudo, siri se samo pohlepa za bogatstvom i tu nema prepreka za te proklete haponje, ali i njihova djeca i djeca njihove djece ce doci na metu.Civilizacija jos nije tako daleko da se oformi SVIJETSKA organizacija kojakoja bi napr: mogla zabraniti takovo unistavanje suma kako to radi Brazilija, vec nam je pocelo sa katasrofama koje ce polako svake godine biti strasnije. ,

VL
ZD
Zdravoseljački
16:06 18.05.2020.

Taj kojeg si naveo je lutka dobro plaćena da laže. Prodana duša. Rob u glavi. Isprani mozak koji svoju slobodnu volju polaže lažlhiivm zlim gospodarima

VL
IT
I-To
13:26 18.05.2020.

Da znamo ako pobjedi Hdz ili Sdp.

VL
ZD
Zdravoseljački
10:50 18.05.2020.

Ja opet kažem da bi "mogla " nova pandemiju doći iza ugla, da nas strefi kao kugla. Popadaćemo od nje kao snoplje. Ključna riječ u članku je MOGLA BI. Obratite pažnju na nju i razmislite ima li smisla dalje ii jedna riječ. Temeljeno na naklapanjima tzv znanstvenika ukidaju se ustavne osnovne ljudske slobode, sporovodi pljačkanje stoke sitnog zuba i uvodi tiranija. Dole sve nepravedne vladavine koje ne daju ljudima više ni disati. Gule nam kožu i sprovode svoje bolesno zle planove. Bog Svemogući neka nam bude u pomoći.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.