Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVE NA VELESAJMU
Povratak na članak

Upute iz Štampara: 'Dovoljno je doći 5 minuta prije. Nenaručene nećemo cijepiti!'

Kako govore, dovoljno je doći pet minuta prije dogovorenog termina jer cjepiva ima dovoljno za sve

Komentari 3

DU
Deleted user
20:27 20.04.2021.

Cijepio sam se u jednom manjem gradu prije mjesec dana i sve je išlo kao po špagi. Četiri tima taj dan su cijepili oko 900 ljudi. Dokoni zagrebački penzići krenu odmah kada ustanu pa kako bude.

VL
SA
sanikol
20:46 20.04.2021.

Prije se pitaj gdje je policija jer ima 50% nepozvanih i napravili su okupljanje bez najave policiji i još nisu držali distancu nego su se kao ovce nabili jedan na drugoga. Ovima što su došli 2 sata ranije i toto bez ikakvog razloga jedino se je policija mogla suprostaviti a ne covid redari. Dakle ovcama (vrlo glupe životinje) su svi krivi osim njih samih.

VL
AA
aabbcc
17:56 20.04.2021.

Pa gdje su vam redari i sto pustaju one ako nisu naruceni, zakazali vrijeme . Bar po slici sramota za organizatore kao da je REA- Iphone 12. a ne vaccina .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.