Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LADISLAV LAMZA
Povratak na članak

Smijenjen ravnatelj doma iz kojeg su procurile fotografije prljavih toaleta

Ravnatelj ustanove iz koje su nedavno procurile fotografije stravičnih uvjeta poriče svoju odgovornost

Komentari 3

Avatar tomislav.danicic
tomislav.danicic
14:54 15.02.2018.

kolindi i ostalima u saboru. evo vam posla

VL
DA
Dabiša
15:05 15.02.2018.

Možda ti i podmeću, ali ima bolnica u Hrvatskoj, gdje teški neurološki ili ortopedski pacijenti leže godinama bez dekubitusa. Moja susjeda, nemoćna, starica u krevetu, devet godina leži, nema rana. Istina, njoj je kćer koja s njom živi zdravstveni radnik,k, ali svejedno. Čim ljudi leže u ranama i čekaju duže od deset minuta da im netko promijeni pelenu znači da je premalo osoblja, sestara, tehničara i njegovatelja. Vjerojatno su i slabo plaćeni. Zaposli više spremačica ako im trebaju sati da počiste nered. Možda je slikano za ružna dana, ali ne djeluje nimalo ugodno mjesto. Daj malo boje, cvijeća, topline. Sve vas treba prekontrolirati, strogo regulirati i kažnjavati, ako ne poštujete ugovore ili se sumnjivo bogatite. Previše je tu novaca u igri. Zašto država i lokalna samouprava više ne grade staračke domove s ovakvom strukturom stanovništva??

VL
Avatar dobry
dobry
18:06 15.02.2018.

Prljave toalete i nekako, ali kud baš crknutog miša u krevetu...nekom se dobro zamjerio. 100% namještaljka, na hrvatski nacin...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.