Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Materijal za zeta'
Povratak na članak

Upoznala novog dečka s roditeljima, njezin otac odmah mu dao papir s ovih devet pitanja

Aleisha Stubley iz engleskog Middlesbrougha popis je podijelila na Twitteru nakon čega se njezina objava brzo proširila društvenim mrežama

Komentari 3

DE
desimirjankovic1952
10:56 05.11.2019.

bravo za oca. lnteligentan t an i Pametan misli na buducnost svoje kceri. an.

VL
HO
horton
11:19 05.11.2019.

Privatne pa i poslovne veze su dvostran odnos. Sve ovo bi čak bilo ok da je u dnu dopisao "a i ti mene pitaj što god želiš". No nekako osjećam da bi se osjetio uvrijeđen da je potencijalni zet njemu postavio slična pitanja vezana uz seksualni život, financije i druge teme. Zaključak - otac misli samo na sebe, vjerojatno i kći. Moj savjet: bijeg.

VL
NO
not3com
12:17 05.11.2019.

Ovo je nula.Pre nekog vremena je bio članak. U kom je dečko.shvato da je spavao sa potencijalnim starcem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.