Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE SLIJEPA

Upoznala ga preko društvenih mreža, lagala mu da će se udati za njega pa mu uzela 60.000 kuna

vjenčanje
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
10.09.2021.
u 09:25

Ona je u kolovozu 2021. došla  u Umag kod oštećenika. I dalje mu je lagala da se želi udati za njega, pa joj je on čak kupio zaručnički prsten i ostali zlatni nakit

Iza rešetka je završila 53-godišnja prevarantica koja je zbog toga ispitana na ODO u Pazinu. Sumnjiči ju se da je tijekom 2014. preko društvenih mreža stupila u kontakt sa 68-godišnjakom. Želeći  iz njega izvući empatiju lažno se predstavila kao zlostavljana žena koja želi pobjeći od supruga iz BiH. On joj je povjerovao, kao što joj je lakomisleno povjerovao i da će se ona udati za njega jer ima ozbiljne namjere s njim.

No ona mu je brak lažno obećavala, kako bi se dokopala njegovog novca, koji joj je on slao na račune, jer je vjerovao da se njih dvoje vole te da su u vezi. Cijelo to vrijeme ona mu je lagala tvrdeći da joj novac treba za izradu putovnice, za putnu kartu, ta troškove operacijskog zahvata i liječenja, za troškove rastave braka u BiH, za hranu  i druge potrebe...

Naivni  68-godišnjak vjerovao  je u sve što mu ona priča te joj je isplatio  oko 30.000 eura. Ona je u kolovozu 2021. došla  u Umag kod oštećenika. I dalje mu je lagala da se želi udati za njega, pa joj je on čak kupio zaručnički prsten i ostali zlatni nakit. Ona ga je tada, kako se sumnja, tražila dodatnih 4000 eura, nakon čega je napustila Hrvatsku. Zaljubljeni i naivni muškarac tada je shvatio da je nasamaren te da je ostao bez ukupno 60.000 kuna.  Nakon što je sve prijavio policiji, prevarantica je uhićena i pritvorena. Sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio joj je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, opasnosti od utjecaja  na svjedoke i opasnosti od bijega.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
09:59 10.09.2021.

Jadni čovjek, 68 godina.. Prošao sve i svasta i da mu u tim godinama uleti ova kuga od žene.. Dabogda ne izašla iz zatvora.

MO
modovisisajteMaraschino
09:57 10.09.2021.

više vjerujem nigerijskim prinčevima nego u ljubav preko interneta

TI
tiziana
10:53 10.09.2021.

Koliko sad? Jel 34 000 eura il 60 000 kuna? Nije ni približno jednako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije