Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSE USPOREDILA S ORCIMA

Ovo je Ugljenka, mlada snajperistica s kojom se hvali Ukrajina: 'Čak ni fašisti nisu bili tako podli'

Pixsell/Facebook
06.04.2022.
u 12:21

"Moramo im stati na kraj. To nisu ljudska bića. Čak ni fašisti nisu bili tako podli kao ovi orci. Moramo ih pobijediti."

Ukrajina ima novog heroja, točnije heroinu. Nedavno su se ukrajinske oružane snage na svojoj Facebook stranici pohvalile misterioznom članicom svojih snaga. Nju zovu "Charcoal" ili "Ugljen", a pravi identitet joj je strogo čuvan.

Ova mlada snajperistica pridružila se ukrajinskim obrambenim snagama 2017., sa svrhom da impresionira svog starijeg brata. Odradila je borbene misije na istoku zemlje, gdje su proruski separatisti izazivali nerede. U siječnju ove godine joj je istekao ugovor, međutim, kako je kratko nakon isteka ugovora krenula invazija na Ukrajinu, ponovo je odlučila odjenuti maskirnu uniformu i krenuti u obranu zemlje.

Kazala je kako će se boriti do zadnjeg daha, a Ruse je usporedila s orcima iz Gospodara prstenova: "Moramo im stati na kraj. To nisu ljudska bića. Čak ni fašisti nisu bili tako podli kao ove orke. Moramo ih pobijediti."

"Ugljenka" je ustvari asocijacija na "Damu Smrt", Lyudmilu Pavlichenko. Nju se smatra heroinom Crvene armije jer je za vrijeme Drugog svjetskog rata ubila preko 300 nacista, za što je kasnije odlikovana ordenom Heroja Sovjetskog saveza - ujedno najvišim ordenom.

Komentara 7

ZS
zspanco
16:25 06.04.2022.

Pa kako Rusi ne bi bili gori nego fašisti? Kakvi su to ljudi koji svoj narod trpaju i sibirske zatvore još od revolucije 1919. godine? Nije ni čudo što rade zvjerstva drugima kad svojem narodu to rade. I zvijeri imaju svoj red i kodeks, Rusi ga nemaju.

DU
Deleted user
16:14 06.04.2022.

Rusi su uvijek bili podliji od Fašista , pa čak i za svoj narod.

BP
Besposlen pop
16:22 06.04.2022.

Bravo mala, samo delaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije