Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojac fizički napao 42-godišnjaka iz Crnog kod Zadra

Upali 42-godišnjaku u kuću i pretukli ga

tučnjava
VL
15.02.2010.
u 09:20

U Općoj bolnici Zadar 42-godišnjaku su dijagnosticirane teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju. Sinoć su uhićeni 29-godišnjak i 24-godišnjak nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

ZADAR - Zadarska policija jučer prijepodne zaprimila je dojavu da su preksinoć pola sata iza ponoći u Crnome dva mještanina ušla u kuću u kojoj živi 42-godišnjak te su ga fizički napali.

U Općoj bolnici Zadar dijagnosticirane su teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju. Slomljen mu je lakat desne ruke, a zadobio je i udarac u glavu i prsa. Sinoć su uhićeni 29-godišnjak i 24-godišnjak nad kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:40 15.02.2010.

eto ti profesionalca novinara , NEGDJE JE NETKO NEKOGA NAPAO IZ NEKIH RAZLOGA A NAPADAČI SU DVA MUŠKARCA i onda moje komentare brišu takovi nazovi novinari i urednici i još se pozivaju na neku profesionalnost

LU
luena
09:33 15.02.2010.

dosta je vise losih vijesti iz Zadra... )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije