Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDAM EKSPLOZIJA
Povratak na članak

Unatoč primirju bombardirali glavni grad Gorskog Karabaha

Sedam snažnih eksplozija odjeknulo je oko 23.30 sati po mjesnom vremenu od kojih se treslo tlo u čitavom gradu. Odmah zatim oglasile su se sirene, pozivajući stanovnike da se sklone u podrume i u skloništa.

Komentari 8

MP
miroslav.petkovic.7564
06:54 11.10.2020.

Mason se javija jeli blazenstvo tamo na Amerckin ulican strava Jutarnji prenosi kazu jad i bjeda u Njujorku ljudi bez krova nad glavom gladni lutju ulicama. gadno vidit. Higijena se vrsi na ulican glad jad.Dok kapitalisti razmecu se sa milijardan.Dok narod nema zdrastveno osiguranje.Strasno umrlih preko dvista tisuca nemaju se di sahranit.Toje slika Amerike.

VL
MI
misho32
09:36 11.10.2020.

Turci nastavljaju sa genocidom nad Armencima , najstarijim kršćanskim narodom koji je živio na prostoru od Crnog do Sredozemnog mora, sada ih progone i iz Kavkaza gdje se je manji dio spasio od genocida.

VL
PL
@ploto@
08:19 11.10.2020.

Taj su rat izazvali Turci.Ne znam koliko će dugo Rusi trpiti Turke u Siriji,a I na Kavkazu su počeli raditi nered.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
06:48 11.10.2020.

Slusam vojne analiticare ovdje na TV u Miskvi Rusi su sve zabrinutiji rekli su nece da vide Turke na Kavkazu imaTalibana i Bakirovaca.Razaraju crkvu i najstariji krscanski narod...Preko dvi tisuce god Armeni tu zive.Problem je Rusi dobri sa Azarbedanom aa Armenci okrenuli se Amerin malo.Pa Rusi kazu zasto im Ameri ne pomognu mogu zaboravit.Opet Rusi spasavaju. Sko se rat nastavi Rusija ce zatvorit vjerovatno zracni prostor. Teske se borbe vodile sabteskim oruzjem I Smerc dronovi. Medutim Azarbedan je puno jaci tri puta ljudstvom i tehnikom. Ipak nisu napravili znacajniji uspjeh podpomognut Turcin.

VL
BE
Beskucnik
00:04 11.10.2020.

Mogla bi i Bakica dobit po nosu , a i rafinerije i naftovodi , skupo bi mogli azeri platit svoju avanturu

VL
Avatar mason
mason
06:27 11.10.2020.

Rusi napravili primirje i to primirje ne radi, cudno. Rusi neznaju napravit telefon , auto , cestu( da radi) a kamoli primirje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.