Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Unatoč branama, nafta iz rijeke Po ipak stigla u Jadran

Claudio Castagnoli, zapovjednik policije grada Ferrare, potvrđuje postojanje tanke naftne mrlje na vodi, ali iz civilne zaštite poručuju kako ta mala količina vodikougljika ne treba zabrinjavati.

Komentari 5

OB
-obrisani-
23:05 01.03.2010.

Poštovani, Dugo sam razmišljao o Berlusconievoj \"Ocupare\" izjavi za Istru. Što će biti za 15-ak godina sa RH u EU, koji je scenario? Nakon što se sve zemlje pridruže EU jedini mogući modus osim obdržavanja granica (što je beskonačno dugo nemoguće) EU jeste: raspad EU. Kome odgovara raspad EU? Velikim zemljama članicama koje nemaju kolonije i prekomorske departmane odn. kojima su oduzete nakon 2svj rata. Našim najvećim tzv prijateljima: Italiji i Njemačkoj. Kako i kada raskomadati male države? (O Belgiji i Švicarskoj ne sada.) Opasnost leži u namjeri brisanju granica između zemalja članica EU u određenom trenutku, recimo 2025 AD nakon ulaska RH u EU - transregionalnoj podjeli i sl. Nakon raspada EU, nakon što svi već zaborave prijašnje zastarjele zemljovide premijer Italije će reći: čekajte ne zna se više gdje su granice, po kojim kriterijima sada NOVE granice? Ovo je naša zemlja! NAŠA STVAR! Mogli smo pola Trsta onda, možemo i sad. I Italija će stati na zapadne granice BiH ... Dvije stvari su za lijek: 1. Otezati, otezati i samo otezati i nikada NIKADA ne ući u EU. Male nacije u EU gube identitet. Neulazak jeste pokazatelj snage jedne nacije. 2. Osigurati jače, čvršće veze među zemljama bivše Yu uključiv Bugarsku i Rumunjsku - stvaranje tržišta 30miliona - pred ulazak u EU. Igra EU diplomacije je slijedeća: uvaliti vrlo sličan sporazum i pozivati se kao da je taj već potpisan. Ne potpisivati niti račun bez prethodne provjere. A kad se podvala ponovi, ima li koje druge opcije osim ostavke premijerke? Svjetlo istine prekriva koprena dva urotnika u Rimu. Zato ću jogu treniram. U idućih 30 godina kada engleski postane drugi službeni jezik u RH poput Nizozemske, više nikoga neće biti briga za domovinski rat i RH uopće - identitet nacije se tada gubi. Ako bih mogao što zamoliti bilo bi to vratiti 20tak hrvatskih banaka u većinskom vlasništvu stranog kapitala u hrvatske ruke pred skori ulazak RH u EU. Pitanje je dali će u Eu biti moguće i dozvoljeno podržavljenje domaćih banaka u stranom vlasništvu. Bilo to nacionalizacijom-podržavljenjem većinskih (51%) paketa banki kao u Vel. Britaniji, Islandu i drugdje, ili na koji drugi način. Bez toga sve je izgubljeno. P.S. Ne bih htio Istru vidjeti u raljama Italije. Opet, niti novi savez sa Srbijom baš nije ... S druge strane, kad bih mogao birati u kojoj bih se zemlji rodio - Italija, Francuska, ipak Italija je naj definitivno. Opet, ono prvo Istru u raljama ne bih... (Eto prijavio sam za svaki slučaj silovanje. Sad idem na ručak negdje u Toscanu. A doma ću večerati, naše (ne pitajte koje) bolje kuhaju). Zahvaljujem Sa poštovanjem

VL
OB
-obrisani-
15:34 01.03.2010.

Kajina, i Jakovčića i nekolicinu slovenaca, poslati s najvećim slovenskim brodom (onim od 5,3 metara) i mrižama za lov po površini pa neka vataju naftu, jer njihovoj regiji će to smetati i u njihovom ataru će nafta stati...

VL
Avatar RvaTina
RvaTina
11:55 01.03.2010.

Zar je to sve čudno? Pa mi smo izvor pitke vode, ostavna kanta....za koga? SAD....pa nek nam gljivice dolaze na nas Dubrovnik...ajde Bryonce pls. dojdi opet...ma da li nam trebaju ? Ionako lova ide u dr.đepove?

VL
LI
lija11
18:10 01.03.2010.

Mislim da je u opasnosti 20km SLOVENSKOG MORA -

VL
LI
lija11
18:12 01.03.2010.

Možda im sezona PODBACI!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.