Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obustavljeno suđenje
Povratak na članak

Umro ratni pripadnik policije bosanskih Srba optužen za zločine u Srebrenici

Optužnica je teretila Milana Bogdanovića da je kao zapovjednik postrojbi posebne policije iz Zvornika odgovoran za zarobljavanja Bošnjaka nakon pada Srebrenice u srpnju 1995. i njihovo odvođenje na razne lokacije, te da je omogućio drugima da ih zlostavljaju i ubijaju

Komentari 7

DU
Deleted user
08:50 12.10.2019.

Zločinca je stigla kazna ali ne mogu razumjeti muslimansku politiku danas nakon svega što im se dogodilo u zadnjem ratu .Da nije bilo Hrvatske pola BiH gradova bi završilo kao Srebrenica a vidimo danas kako nam muslimani to vraćaju .ju . Stalnim podmetanjima i tužbama preko svog vazala poturice Sejde Komšića kojeg su izabrali da iseli i uništi Hrvate u biH a R. Hrvatsku lažima ocrni pred svijetom .

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
07:24 12.10.2019.

I na kraju ih je opet zahebao...

VL
DE
desperadikus
21:08 11.10.2019.

a sta su ti muslimani iz Srebrenice radili prije uhicenja od strane Srbeka pravili cevapa i bureka. Pravili zuluma po Srpskim selima pa obukli civilna odjela.

VL
PO
Pobjeda
01:52 12.10.2019.

Na osnovu cega se vodila parnica,ako svjedoka nema ni dokaza.Tko je poveo postupak bez dokaza i svjedoka i tko ovo pucanje u prazno placa i opravdava rad sudstva.Da nije bilo optuzbe mozda bi ovaj smrtnik jos bio ziv.

VL
HA
Harman
07:53 12.10.2019.

Pazite da ne napisete bilo sto protiv ovog Srbina, odmah vas slijedi 7 dnevni ban! Redakcija je osjetljiva na svoje istocne heroje, ipak krv nije voda, lik i djelo njihovih junaka se mora po svaku cijenu stititi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.