Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi vinodolski

Umjesto uobičajeno za stolom, predstavili se s alatom na livadi

hns
Anton Ficko/VLM
12.05.2013.
u 12:55

Haenesovci u skrbi za okoliš. Predizborni trik ili ...?

NOVI VINODOLSKI - Vjeran Dražić, kandidat za gradonačelnika Novog Vinodolskog predstavio je članove Liste za nove izazove s kojom ta stranka ulazi u borbu za vjećnička mjesta. A kako ne bi bila riječ o stereotipnoj i uobičajenoj predstavi kandidata s liste za stolom odradili su radnu akciju ispred OŠ Ivana Mažuranića gdje je dio slobodnog prostora određen za uređenje okoliša.

- Akcija nije zamišljena kao pokušaj skupljanja predizbornih poena, već joj je namjera poslati poruku kako bi društveni interes trebao biti ispred osobnog, te i to da je različite ljude bez fige u džepu moguće okupiti na zajedničkom projektuod kojega će interes imati šira društvena zajednica, istaknuo je V. Dražić i nakon toga iznio svoje viđenje razlaza s dosadašnjim koalicijskim partnerom.

- Lista za nove izazove nastala je nakon razlaza HNS-a sa SDP-om kada je potonji podcjenjivački prvom kandidatu svog dotadašnjeg koalicijskog partnera namjenio sedmo mjesto na listi i time ga prisilio na samostalni nastup, rekao je V. Dražić ustvrdivši da su kolege iz SDP-a uvidjeli svoju grešku, te se sada pokušavaju opravdati izmišljenim pričama o HDZ-ovim satelitima.

Za Dražića je novonastala situacija apsurdna zbog činjenice da je, prema njegovu mišljenju svojim nelogičnim potezom SDP ustvari odradio posao za HDZ. Usto, za nj i činjenica da HNS nastupa samostalno daje mogućnost građanima da na izborima biraju, a ne samo glasuju.

- Naš program nije opterećen nikakvom ideologijom, niti visokom politikom, već je usmjerenna nastojanje da se svakom našem građaninu osiguraživot dostojan čovjeka, zaključio je V. Dražić. Na listi za gradsko vijeće slijede ga, redom Kazimir Janjić, Snježana Klaić, Daniel Dražić, Lea Butković, Siniša Živković, Srđana Deranja, Marko Jurković, Vlatka Janjić, Davor Šostarić Fumić, Janoš Farkaš, Čedomir Zobenica, Marin Ježić, Oliver Veljačić i Martin Milošević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije