Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVAN PRIZOR

Umjesto turista na Stradunu se probudila priroda: Na teren morale izaći i gradske službe

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
21.04.2020.
u 15:38

Kroz kamene ploče provirile su vlati trave koje su djelatnici gradskih službi morali kositi.

Prirodnije nam je vidjeti dubrovački Stradun prepun brojnim turistima, no kako su zbog pandemije koronavirusa zamrla putovanja i svi smo prisiljeni ostati doma kako se ne bi zarazili Stradun se 'probudio' na ponešto neočekivan način. 

Kroz kamene ploče provirile su vlati trave koje su djelatnici gradskih službi morali kositi, piše 24 sata. 

1/4

Prizor koji nije tako uobičajan iznenadio je mnoge i podsjetio koliki je utjecaj ljudi može biti, te kako je malo potrebno da se priroda probudi. 

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
16:56 21.04.2020.

Kosili travu između ploča? Na Stradunu? Trava je izrasla ispred Dvora, pored Katedrale i na Gundulićevoj poljani. A mogli su samo čupkati.

RO
RogaBabaroga
10:34 22.04.2020.

da smo vise pustili prirtodi da zivi mozda ovog sada ne bi ni bilo! priroda se pobrinula za sebe, a nasd nagnala na razmisljanje! ako smo pametni izvuci cemo poruku za buduci suzivot sa prirodom! nismo sami na ovom svijetu i porolazni smo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije