Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Umjesto promjena u pravosuđu još jedan neproduktivan rat šefa države i Vlade

Ustavna kriza ni jednoj ni drugoj strani, a još manje građanima ove zemlje, ne bi donijela nikakvu korist, nego samo štetu

Komentari 3

KA
kalafat123
19:52 26.03.2021.

Zamislimo da je umjesto Milanovića predsjednik neka osoba vezana sa HDZ-om i da ne postoji sporni članak Zakona o sudovima. Da li bi SDP-u i bulumenti "naprednih & avangardnih" to bilo prihvatljivo ?

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
15:56 26.03.2021.

Kod naših političara “ptoduktivnost” nema značenje u smislu boljitka države i služenja narodu . Njihova produktivnost svodi se na osobnu razinu . Naravno da takvo ponašanje nije rezervirano za jednu stranku već se odnosi na sve po “zvanju političar” .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.