Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad se stvari okrenu

Umjesto loptice za golf u rupi pod zemljom završio – golfer!

Knut
Foto: Reuters
1/2
13.03.2013.
u 15:55

– Stajao sam na sredini polja kad sam se odjednom, prije nego što sam uspio shvatiti što se događa, našao pod zemljom, ispričao je golfer lokalnim medijima koji redom prenose njegovu priču.

Umalo je bila kobna 14. rupa za golfera Marka Mihala. Umjesto da u rupu ubaci lopticu, ovaj je golfer sam završio pod zemljom. Pukom je srećom izvukao živu glavu i sad liječi iščašeno rame. Događaj kakav se ne pamti odigrao se na golf-terenu Annbriar u gradiću Waterloo u američkom Illinoisu. 

– Stajao sam na sredini polja kad sam se odjednom, prije nego što sam uspio shvatiti što se događa, našao pod zemljom, ispričao je golfer lokalnim medijima koji mahom prenose njegovu priču. 

Iz rupe su ga nakon 20-ak minuta izvukli prijatelji s kojima i inače igra golf. 

Rupa je bila duboka oko pet i pol, a  široka oko tri metra, a dno na koje je golfer udario bilo je muljevito. 

Komentara 2

Avatar madcap
madcap
21:24 13.03.2013.

Ironija sudbine.

DU
Deleted user
23:48 13.03.2013.

atentati novijeg doba jer sirotinja ne igra golf

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije