Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.10.2014. u 14:00

Pa nisu ga građani izabrali za premijera da stalno kuka nad svojom tužnom sudbom, već da upravlja državom

S groblja Mirogoj premijer Zoran Milanović poslao je žestoke poruke. Najžešće se obrušio na MOL, poručivši Mađarima kako bez Hrvatske neće odlučivati o sudbini naših rafinerija, a predbacio im je i da štite “bjegunca” Hernádija. Rješenje nije ponudio. De facto je priznao nemoć i za sve okrivio Mađare i svoje “prethodnike”, domaće izdajnike koji su za šaku dolara predali Inu. Obrušio se i na inicijatore koji pripremaju referendum za bušenje Vladina plana da autoceste iznajmi na nekoliko desetljeća. Protivnike monetizacije optužuje za namjernu opstrukciju rada Vlade, a HDZ-u poručuje da je glavni krivac što sada svaka šuša može organizirati referendum.

Rješenje nije ponudio, tek je stoički potvrdio mogućnost održavanja referenduma. Milanović zaista ima pravo kada tvrdi da ga mnogi, a najčešće HDZ, ponekad i namjerno opstruiraju. Dakle, i onda kada prijedlozi Vlade nisu loši. No to ga svejedno ne može ekskulpirati. Pa nisu ga građani izabrali za premijera da stalno kuka nad svojom tužnom sudbom, već da upravlja državom. Kako god zna i umije.

>> Milanović: Trebamo se baviti pravim hrvatskim problemima, a ne izbornim zakonom

Komentara 20

DU
Deleted user
14:59 09.10.2014.

Ne znam zašto novinari remete mir Premijera. Pa njemu se na licu vidi da mu to sve o čemu ga pitaju ide na živce.

ZD
zdepar
15:04 09.10.2014.

pa nije on ni došao na vlast da nešto radi, a i kumrovec mu pokušavaju prodati, pa što će jadan, u socijalu ?

ĆA
ćaćaća
15:10 09.10.2014.

to što stalno kuka govori nam samo kako je njegova koalicija dobila ime...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije