Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visio iznad ceste

Umjesto da plaća taksi, pijani Australac ugurao se u podvozje kamiona: Nije sve prošlo po planu

Ilustracija
Foto: Malte Ossowski/DPA/PIXSELL
1/3
23.11.2023.
u 07:35

Nadao se besplatnoj 30-minutnoj vožnji do grada Coffs Harboura, u saveznoj državi Novi Južni Wales. Međutim, završio je daleko u Queenslandu

Kako bi uštedio novac za taksi i besplatno se prevezao nekoliko desetaka kilometara, pijani Australac ugurao se u podvozje kamiona i tako se vozio nekoliko stotina kilometara. Kada se ugurao u podvozje kamiona, 43-ogodišnjak je imao namjeru sići na nekom od crvenih svjetala na semaforima. No vozač je uhvatio zeleni val što mu je omogućilo da nastavi voziti nekoliko stotina kilometara.

Naposljetku, muškarac je morao izdržati oko 400 kilometara, viseći tek oko pola metra iznad ceste.

Nadao se besplatnoj 30-minutnoj vožnji do grada Coffs Harboura, u saveznoj državi Novi Južni Wales. Međutim, završio je daleko u Queenslandu, izvijestila je novinska agencija AAP u srijedu.

VEZANI ČLANCI:

Tek se nakon četiri sata kamion zaustavio i u tom trenutku je vozač u čuđenju ugledao kako slijepi putnik izlazi iz podnožja kamiona.

Putnik je morao platiti kaznu od 288 australskih dolara. Policija ga je potom odvela na željezničku postaju na dugo putovanje prema jugu.

VIDEO Muškarac u Puli šutirao svijeće za Vukovar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije