Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENA VOZILA

Umjesto 13 vukovarska će uprava imati 5-6 automobila

Ivan Penava
Foto: Davor Javorović/Pixsell
28.08.2014.
u 15:20

Broj vozila koje je gradska uprava imala je u rangu grada Splita, rekao je Penava

Grad Vukovar odradio je sve potrebne radnje kako bi učenici vukovarskih osnovnih škola, njih 2081, sa početkom nove školske godine dobili obećane besplatne udžbenike, rekao je to gradonačelnik Vukovara Ivan Penava na današnjoj sjednici Gradskoga vijeća.

Dodao je i da je proteklih tjedana odrađena javna nabava te da će ugovor biti potpisa odmah nakon usvajanja proračuna za 2014. godinu. Potvrdio je to danas na sjednici.

Procijenjena vrijednost nabave udžbenika iznosi 1,2 milijuna kuna i oni će biti distribuirani po školama i trebali bi biti u uporabi četiri školske godine. Na roditeljima je da za djecu osiguraju sredstva za pomoćna nastavna sredstava i bilježnice.

Penava je najavio i kako će gradska uprava uskoro prepoloviti broj službenih vozila.

– Grad Vukovar trenutno ima 13 službenih vozila što smatram da je previše. Broj vozila koje je gradska uprava imala je u rangu grada Splita. Realno je da gradska uprava raspolaže sa pet do šest službenih vozila, najavio je Penava.

Tijekom aktualnog sata gradonačelnika vijećnici su postavili i pitanja tretiranja komaraca kao i zna li gradonačelnik kako, poslije odluke Ustavnog suda, sada glasi članak 61 Statuta grada Vukovara.

>> Nastavlja se suđenje Željku Sabi, pred sudom se okupili bivši SDP-ovci

>> Penava mora biti gradonačelnik i Hrvatima i Srbima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije