Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrhtavanje tla

Potres u BiH, preplašili se i u Hrvatskoj: 'Čulo se poput grmljavine'

EMSC
26.06.2023.
u 07:09

Do potresa je došlo oko 00.30 sati, i to na dubini od 2 kilometra. Građani u okolici su prijavili kako su osjetili potres, a podrhtavanje se osjetilo u Hrvatskoj

Potres magnitude 3.6 po Richteru tijekom noći je zatresao BiH, tek 34 kilometra od Mostara. Do potresa je došlo oko 0.30 sati, i to na dubini od 2 kilometra. Građani u okolici su prijavili kako su osjetili potres, a podrhtavanje se osjetilo u Hrvatskoj.

- Jaki potres, sve se treslo. Sreća pa nije dugo trajalo - prijavili su građani u Grudama. - Probudio me iz sna - javljaju drugi. - Poprilično je zatutnjalo, par sekundi je treslo - pisali su mještani iz Drinovca. - Pet sekundi je malo treslo, a onda se podrthavanje pogoršalo - pisali su iz Donjeg Proložaca u Hrvatskoj. 

- Čulo se poput grmljavine i dobro se zatreslo - komentar je iz Runovića u Hrvatskoj.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ruski helikopter napada wagnerove trupe na području Voronježa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije