Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dosjetljivac

Ukrao Škodu pa je prodao kao staro željezo

pucnjava, policija (1)
Dragutin Šantoši/Pixsell
05.05.2011.
u 11:03

Lopov je pronađen, a šteta učinjena vlasniku automobila procjenjuje se na oko tri tisuće kuna.

Nakon što je 20-godišnjak iz Svetvinčenta prijavio krađu svog vozila Škode Favorit,  pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Vodnjana zbog sumnje da je počinio kazneno djelo.

Utvrđeno je da je Vodnjanac između od 29. ožujka i 1. travnja u Vodnjanskoj ulici u Puli otuđio Škodu Favorit pulskih registarskih oznaka.

Mladić je nakon toga ukradeno vozilo prodao kao staro željezo poduzeću koje se bavi otkupom sekundarnih sirovina.

Time je vlasnika oštetio za oko tri tisuće kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

ZL
Zlatko72
06:41 07.05.2011.

nije nista lose napravio jer kod nas ima tog smeca kod svake druge osobe treba stati na autoput i sve u staro zeljezo bolje je prije bilo sa konjevima kada se moglo nego sad kakva auta sva se raspadaju iadaju i svaki smrad ima auto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije